Какво е поляната

Поляната е вашето лично място за отдих и зареждане с енергия. Тук ще намерите отговор на въпроси, свързани с най-важните аспекти от живота ви:

  • професионално и личностно развитие;
  • любов;
  • семейство;
  • деца.

Ще откриете практически съвети как да живеете по-спокойно, да имате пълноценна връзка с партньора си, да превърнете децата си в приятели, да постигнете най-доброто, на което сте способни в работата си.

Всеки има нужда от място, на което да остане насаме с мислите си и да потърси подкрепа, за да се научи как да изявява своите най-силни страни и да се наслаждава на малките и големи радости, поднасяни ни от живота.

20150421_004

Обитателите на поляната вярват, че човек носи щастието в себе си. Само дето често забравя къде го е скрил и му трябва помощ, за да го открие, да се научи да живее с него и да не го губи повече. Не предлагаме готови рецепти и не ви убеждаваме, че само с позитивно мислене всичко се постига. Но сме убедени, че това да се чувства човек добре със себе си зависи най-вече от нагласата на ума му.

Посещавайте поляната редовно. Коментирайте, споделяйте, намерете съмишленици. Тук има място за всички. Постлали сме меко одеяло, поръчали сме ви слънце, синьо небе, сладкогласни птици, ароматни цветя и мека трева. Заповядайте. И приятно четене.